Hamburg turen - tak til deltagende

Hamburg turen – tak til deltagende

Tak til de 6 personer, der deltog på Hamburg turen, hvilket var en alletiders tur og bedre end forventet på mange områder. Jørn og jeg synes I har været super at have med på turen med det gode humør I har holdt hele turen, og det skal I have tak for.

Til orientering er vi ved at ordne de småproblemer som dem, der var med ved opstod og derfor har vi nu søgt ‘advokat Aarhus‘ overalt på nettet og fundet frem til en virksomhed, der kan hjælpe os. Vi er blevet spået rigtige gode muligheder med minimale chancer for at tabe noget som helst så vi er meget positive omkring det her. Udover at vi ikke kunne have gjort så meget andet i denne situation, hjælper det os alligevel til at tage vores forhåndsregler på næste tur. Vi har ikke lyst til at gå i detaljer her på siden, men dem der er interesseret i at høre mere, kan møde op i mødelokalet hos Jørn imorgen kl. 20.00, hvor der desuden vil blive serveret sandwich og vand.

Til dem, der er kede af, at de missede Hamburg (alle) og til Jer, der joinede, har vi planer om at afholde flere Hamburg ture i foråret, hvor man kan få lov at udfolde sig på ski. Derfor vil vi gerne høre lidt fra de deltagende på denne tur, så vi kan arrangere en endnu mere fantastisk tur næste gang. På forhånd tak.

 

God mandag til alle – og god uge til dem, vi ikke ser imorgen.

vh/Nis og Jørn

Related posts: