Tablets og Smartphones

Tablets og Smartphones

Brug af Apps på destinationen

Ligesom vi er rigtige mænd på på ski, har vi selvfølgelig også udstyret i orden. Derfor har jeg også lagt mærke til, at mange af Jer har tablets og eller smartphone med, når vi er på tur.

Selv bruger jeg diverse Apps på at tjekke temperaturen, snefald og andre tips til at udforske ski destinationen. I blandt disse tips, findes der også øl og restaurant guides, hvilket kan blive ret handy på disse ture. Hvis man skulle være uheldig at komme til skade på turen, kan downloadede film også være meget awesome at have i baglommen. Derfor er jeg personligt fan af diverse teknologisk udstyr.

 

Hvis uheldet er ude

Hvis uheldet er ude, og skærmen på udstyret går itu eller bliver beskadiget, bør man ikke tage det tungere end, at det for en pengesum sagtens kan repareres. Det sker jo for os alle – inklusiv mig selv og derfor er det en god idé at vide, hvor reparationen kan finde sted. Derfor vil jeg her gøre opmærksom og komme med en anbefaling til en udemærket reparatør af Iphones og tablets, hvor de laver det med det samme mens man venter. Se dette link.

Der findes mange reparatører, men husk at vær opmærksom på den garanti, der udstedes, da man ofte kan miste garantien på interne skader, hvis produktet bliver lavet et forkert sted.

Related posts: