store kvinder stor charme

Ind imellem har det været rigtig svært for mig. Jeg synes ellers at jeg er en glad og positiv pige med sunde værdier.

Men hold da op hvor kan jeg blive deprimeret. Jeg føler mig helt forkert og til grin. Jeg ved jo godt det måske er min egen skyld. Men jeg synes alligevel ikke at det er fair. Det kan vel ikke være så svært spørger jeg.

Min store udfordring er at finde tøj. Jeg er en stor, rund pige. Jeg er vel ca. en størrelse 52. Men jeg føler mig frodig og smuk – ihverfald det meste af tiden. Jeg har haft adskillige kærester i mit liv. De har alle syntes at jeg var sexet og havde en fantastisk udstråling. Jeg er ret sporty – tro det eller lad være. Men jeg har aldrig ladet min overvægt stå i vejen for det jeg ville med mit liv. Jeg har en vilje af stål, bare ikke når det kommer til slankekure.

store kvinder stor charme

Jeg er vant til at få hvad jeg vil have – både privat, og på jobbet hvor jeg er leder af en afdeling. Det er mig, Maria der bestemmer.

Derfor har det været vildt frustrende for mig når jeg ikke har kunnet finde noget tøj der passer min krop. Jeg har grædt og raset over børnetøjsstrørelserne i de fleste butikker, skammet mig over mig selv – og spist endnu mere. Men faktum er at jeg i mit arbejde er nødt til at være velklædt, så jeg KAN ikke give op. vil heller ikke.

Men nu er det blevet meget lettere for mig. Jeg har opdaget at det faktisk er muligt. At der findes gode butikker med ordentlig kvalitet. At jeg ikke behøver at gå gennemsvedt og tapdrdyppende i nylon tøj (hvem fanden er det der har fundet på at tøj til store piger skal laves i kunststof hvor hunden slet ikke kan ånde – han burde hænges op i sine ædlere dele – og trækkes hårdt til). tøj til store kvinder og gode mærker som Zhenzi og Zizzi kan fås uden at jeg behøver betale det vide ud af øjnene. God kvalitet til gode penge. Lige min stil.

 

Related posts: