Sneen er for alvor faldet over Danmark

– Og det synes vi her hos Sct.Andreas er mega fedt. Danmark er selvfølgelig ikke det bedste ski land i verden men at se sneen falde og det hele bliver vidt er helt fantastisk og minderne fra flere års skiferier kommer frem.

Nu glæder man sig endnu mere til årets tur og kan næsten ikke vente med at mærke suset ned at løjperne.

Der er som sagt ikke de fede skiløjper her i Danmark men når sneen falder i sås store mængder er der rig mulighed for diverse andre aktiviteter, som også inkludere sne.

En tur med ungerne på kælkebakken kan være helt fantastisk og se hvordan de tumler rundt i sneen og ligner os når vi er på skiferie. Selv en mindste lille bakke er nok til at de får en fantastisk dag – og efter mange timer i sneen går turen hjem til varme boller og kakao.

Se så er det både dejlig med sne og faktisk rigtig julehyggeligt.

En anden god aktivitet er at komme i vintertøjet og tage en tur på langren skiene. Når sneen er god og der ikke er alt for mange huller ned til jorden kan det være helt fantastisk og dejlig afslappende at komme ud i den danske natur.

Og når sneen først er faldet er det som om der falder en stilhed over verden som er helt fantastisk. Så er det bare af sted og ud og nyde livet og glæde sig til næste skitur…

 

Related posts: