Smart sofa i en trendy farve

Hvis nogen havde fortalt mig for 10 år siden at de danske hjem ville flyde over med farverige items på i form af puder, billeder og lamper, men endda også sofaer og stole havde jeg nok bedt vedkommende om at drømme videre. Det er ikke desto mindre det, som møbeltrenden dikterer nu, og markedet bugner med smukke sofaer, som ville pryde ethvert hjem.

Jeg elsker farver, og er også helt oppe at køre over, at farver på sofaer er kommet på mode så jeg nu, uden skelen til mine møbler, kan tage trenden til mig og føre den ud i livet. Det er så skønt med inspiration til at håndtere møbeltrenden, og især indlægget her giver mig blod på tanden både overfor stofsofavalget og især overfor farvevalget. Jeg tror man kan imprægnere stofsofaer nu om dage, fordi selvfølgelig tænker jeg også på, hvis vi spilder noget eller, som det tit sker i vores hjem – at man sætter sig på noget chokolade i sofaen og så kan I selv gætte på følgerne. Det er ikke så smart, men ikke desto mindre er det mere smart i en lædersofa. Nå, men tilbage til imprægneringen. Jeg mener, at man kan spraye sofaen, så den bliver afvisende overfor fugt og er lettere at rengøre, når man spilder noget.

sofaen og valget

Jeg tror at vi alle kunne bruge nogle flere farver i vores hverdag i vores bolig. Mere farve på drengen og op på hesten med accessories i vores boligindretning. Der skal puder, tæpper, stearinlys og hygge til for at skabe et rart hjem med et godt miljø. Og ja – her hører farver også til, for at give rummet liv. Liv i rummet – ej det er vidst en anden snak, som ikke har noget som helst med møbler at gøre. Vi blogges ved, hav det godt så længe.

Related posts: