Skulle vi overtage naboens forældrekøb?

Skulle vi overtage naboens forældrekøb?

For snart en del år siden flyttede vi ind i vores nuværende lejlighed. Det var dengang, hvor gaderne flød med honning og guld. Vores nabo var en studerende, som boede til leje hos sine forældre. Med andre ord et forældrekøb.

På et tidspunkt siger vi til vores unge nabo, at når hun er færdig med at studere, kunne vi være interesseret i at købe lejligheden, hvis ikke lige der var flere søskende, som skulle nyde godt af forældrenes køb af lejlighed.

Årene gik og det samme gjorde de gode tider. Det betød blandt andet en periode med ledighed og dermed lavere indtægt. Det gjorde, at vores tidligere planer om at overtage naboens lejlighed i den grad var blevet skrinlagt.

Da datteren var færdig med at studere fik vi et pænt brev fra forældrene, som kunne huske, at vi havde været interesseret i lejligheden. Interesseret ja, men der var ikke lige midler til at købe en lejlighed mere.

Så lejligheden blev sat almindeligt til salg på det åbne marked. Det er der tilsyneladende ikke kommet det store ud af. Vi har i hvert fald haft en masse naboer de sidste år. Forældrene har nemlig besluttet sig for at leje lejligheden ud i stedet for.

Når vi kigger i lokalavisen kan vi se, at der er en hel masse lejligheder til salg i bebyggelsen. Så man skal nok være lidt mere end almindelig heldig for at komme af med sin lejlighed med skindet på næsen.

Selv er vi rigtig glade for at bo her og har ingen som helst planer om at flytte. Faktisk flyttede vi fra byggeriets første fase til byggeriets anden fase. For at få mere plads. Det er egentlig et rigtig godt byggeri i et godt område. Vi har stort set alt, hvad vi overhovedet har brug for inden for en overskuelig afstand: Masser af dagligvarebutikker, skole, svømmehal, bibliotek, togstation med mere. Alt det, som vi tidligere skulle starte bilen for at komme til, kan vi nå til fods eller på cykel. 

Derfor har vi en plan om at blive boende her i de næste mange år. Der er jo ingen grund til at flytte, når man har det godt.

 

Related posts: