Sikke en søndag

Jeg skal da godt nok lige love for at der var gang i den helt store fodbold søndag igår. Der var den ene store og spændende kamp efter den anden, og faktisk var der flere spændende og vigtige kampe igang på samme tid som regel. Det var jo dagen igår hvor det engelske mesterskab skulle placeres, og det blev den absolut mest spændende afslutning på en sæson nogensinde.

Inden kampen lagde de to Manchester klubber, side om side med det samme antal point, dog havde City et lille forsping da de havde en bedre målscore, og dermed var nr. 1. I løbet af søndagen var United kommet foran med 0-1, og dermed var de førerholdet, og det hele blev pludselig mere spændende end nogen nogensinde havde forestillet sig, da City kom bagud med 1-2 i deres hjemmekamp om guldet. Og da den føring holdt helt frem til overtiden, ja så lignende United pludselig en engelsk mester, da City var tvunget til at skulle vinde kampen.

Men så det 91ende minut kom der et mål til 2-2 for City, og så havde de altså endnu mere travlt. Og indrømmet, så var der vist ikke nogen der troede på at City ville blive mestre da stillingen var 1-2 da overtiden begyndte, men men men efter at være kommet på 2-2, så dukkede der pludselig endnu en City spiller op inde i feltet og kunne sparke bolden over målstregen til stillingen 3-2. Og dette skete vel og mærke i det 93ende minut, og dermed sikrede Manchester City sig det engelske mesterskab i det absolut sidste sekund.

Det vil bestemt være en afgørelse på et mesterskab der vil gå over i historien, og spillerne på banen igår har vist roligt skrevet sig ind i historiebøgerne for tid og evighed nu. Sikke en afslutning!

Related posts: