Roen ved en løbetur i regnen

Jeg er nok ikke helt som andre løbere, det er hermed indrømmet. For de fleste løbere ser frem til at komme ud og løbe i solen, men jeg har nu altså også fundet en enorm glæde ved at løbe i regnvejr. Og jo, jeg elsker da også at løbe når det er godt vejr, og det er da også om sommeren at jeg får løbet flest kilometer, men alligevel er der noget ved at løbe i regnvejr der tiltaler mig. Jeg har fået mig noget praktisk Tenson regntøj, som faktisk fungerer rigtig fint når jeg skal løbe også, og når jeg har det på, så er det slet ikke så slemt at løbe mens regnen pisker ned.
Det er som om jeg finder en hvis ro ude i regnvejret. Om det er lyden af regnen eller at gaderne som regel er tomme, der gør at jeg har det sådan, det vil stadig være uvist, men dejligt det er det i hvert fald.

Men det kræver lidt ekstra af ens løbeudstyr, hvis man ønsker at løbe i regnvejr. Og her er det som med alle andre løbeturer bare enormt vigtigt at have nogle ordentlige løbesko. Men en tur i regnvejr kræver alligevel lidt ekstra. For da løbesko som regel er nogle tynde og lette nogen, så skal de jo altså kunne holde til at løbe i regnvejr, og ikke mindst så skal de kunne holde vandet ude. Og her er jeg blevet anbefalet af anskaffe mig nogle Asics løbesko. Og det har været et godt bekendtskab indtil videre, for de har holdt mine fødder helt tørre faktisk.

Jeg har fundet en rigtig god video, som har hjulpet mig meget med min løbetræning. Det er en god lille øvelse, som jeg varmt kan anbefale. Se øvelsen her, videoen tager under 2 minutter og er bestemt tiden værd.

Related posts: