Rigtige mænd snorker - ørepropper

Rigtige mænd snorker – ørepropper

Hej ægte mænd i Sct-Andreas

 

Vi havde på sidste tur en lidt skæg diskussion om støj, larm og brugen af ørepropper. Derfor har jeg nu besluttet at lave et indlæg om netop ørepropper.

Rigtige mænd snorker

Der er åbenbart flere af os, der snorker. Og hvad gør man så? Det er nok ikke nemt for de beklagende tøsedrenge, at få de rigtige mænd til at holde op med at snorke. Men det er der jo råd for. Så jeg vil lave en ordenlig opfordring til de beklagende om, at få anskaffet sig nogle ørepropper.

Derudover kan det være, at snorken skal være en del af optagelsesprøven i klubben – Sct. Andreas er jo kun for rigtige mænd, så vi kan da ikke have sådan nogle tøsedrenge rendende. :)

 

Vi har midlet – Ørepropper

Ørepropper hjælper med at dæmpe bestemte frekvensområder samtidig med, at de gør hele lydbilledet ensartet. Derfor tror jeg på, at det er midlet til at gøre næste tur bedre og mindre diskussions-indeholdende – i hvert fald indenfor dette området.

Selvfølgelig er man velkommen i klubben selvom man ikke snorker, men i stedet for alt den beklagelse, foretrækker vi, at man fremover pakker ørepropper som en del af udstyret på ski og andre turer.

 

‘God Fornøjelse’ med øreprop-shopping /Søren W.

Related posts: