På ski som ryger

På ski som ryger

Så er skisæsonen for alvor blevet skudt igang, og der er kun to uger til uge 7, hvor langt de fleste skiløbere i Danmark tager afsted.

Her i Sct. Andreas klubben har vi stadig tre uger at løbe på, men vi er begyndt at se meget frem til endnu en fantastisk tur med alle Jer medlemmer, og vi er sikker på, at det bliver en stor succes igen i år.

Sidste år var vi en stor del rygere iblandt os, inklusiv mig selv, men på grund af det strenge rygeforbud de fleste steder bliver det ekstra svært i år for os rygere, der er tilbage. Derfor er esmog.dk en gave til os alle. Jeg er selv i det nye år startet med disse e cigaretter og er meget overrasket over effekten, hvilket også er grunden til min anbefaling her på sitet.

Det bliver lidt lettere på destinationen, da vi udover at skulle langt væk fra lejlighederne, kommer til at betale mange penge for de små vanedannende tingester. Mange af Jer tænker nok, at vi da kan medbringe dem, men det bliver uanset hvad et værre rod, når vi skal ud og køre hver gang vi er trængende. Det er i hvert fald en god idé at tjekke konceptet ud og overveje det.

Related posts: