Om Sct Andreas

Sct. Andreas var mit gamle kaldenavn, fordi jeg som ung fandt ud af at jeg langt ude var i familie med den svenske konge familie (meget meget langt de). Det har siden hængt ved, og blev derfor navet på min blog.

Bloggen kommer til at handle om alt hvad der rør sig i mit liv, og du vil derfor have mulighed for at læse om blandet andet min fritidsaktiviteter som i mange år har været præget af alt hvor man havde sne under fødderne. Herudover vil du også på bloggen kunne læse omkring en masse mandehørm fra mig og mine venners side – og da bloggen er mit fristed, så vil der ikke blive lagt fingre imellem. Hvis man ikke kan lide lugten i bageriet, så må man gå udenfor.

Jeg har også i mange år haft en interesse for teknologi samt gear og gadgets, som også vil begynde at fylde meget på bloggen. Der vil være mine egne personlige meninger omkring alt det nye indenfor dette område. Når jeg ikke bruger tiden på ski eller med det nyeste gadget, så bruger jeg meget tid på at stå i køkkenet – hvilket jeg ikke er bange for at sige – jeg er ikke uddannet kok, men har altid haft en stor interesse for at kunne sammensætte en fantastisk menu. Du vil løbende kunne læse omkring mine fantastiske (synes jeg selv) egenskaber i køkkenet.

Læg mig endelig en besked, hvis du vil have fat på mig.

Leave a Reply