Nytårsforsæt på skitur: Røgfri

Nytårsforsæt på skitur: Røgfri

Er du også en af dem, der gik ind i det nye år med nytårsforsættet: at blive røgfri. Vi var faktisk en del her i klubben, der gik ind til dette sammen, hvilket har gjort det lidt lettere fordi man kan holde hinanden op på det, udover at man da ikke har lyst til at være den første der falder i og giver op.

De fleste af os havde lyst til at tænde en cigaret på vores skitur, men vi ‘tændte’ istedet en el smøg og så var den skid slået.  Det var lige præcis her i fællesskabet man fik lyst til at ryge, og vi erkendte klart, at vores erstatning faktisk sagtens kunne opfylde vores ønsker. Derfor er vi alle meget motiveret på et rygestop. Vi bliver jo også ældre hele tide og der nåede vi hurtigt til enighed om, hvor meget luft man egentligt får foræret. Da vi alle er sportsfolk med stort S kan det virkelig mærkes og det er nu rart, at kunne være med længere og på et mere konstant niveau.

Personligt er jeg også tilfreds med, at jeg ikke behøver stille mig udenfor i denne forfærdelige lange og meget kolde vinter, men faktisk kan sidde og dampe i vores Citroën ce4 på vej på arbejde. Jeg har aldrig røget i bilen så man kan da diskutere, om det var noget at starte på, men det er i hvert fald situationen pt.

Du er selvfølgelig også velkommen i klubben som ryger, men kan da godt være det er rart at vide, hvordan vi lige nu undgår røgen!!!

 

/Andersen

Related posts: