Nyd en kop varm kaffe efter en tur i pisterne!

Her på siden Sct-andreas.dk, er vi som tidligere nævnt, rigtig glade for at stå på ski. Der findes ikke noget bedre end at være ude på pisterne i det hvide og snebeklædte landskab og mærke farten og den kolde vind. Noget af det bedste vi ved her på siden, er efter en lang dag ude i kulden på pisterne, at smide en kaffekapsel, af mærket senseo eller nespresso i kapselmaskinen og derved få en fantastisk kop kaffe. Der findes faktisk mange fordele ved disse kaffekapsler. De er med det samme klar til brug. Du behøver ikke at isætte filter, dosere kaffen, hælde op, eller rengøre bagefter.

Du isætter bare kaffekapslerne i en kapselmaskine og derefter er din kop klar til servering indenfor få sekunder. Dette må betragtes som en rigtig nem løsning, og nemt er hvad man har brug for efter en lang dag ude i pisterne.

En anden ting du kan bruge kaffen til er, at hælde lidt rom/whiskey i kaffen. Dette giver dig varmen og smager faktisk rigtig godt. Dette er generelt en meget behagelig følelse efter en dag bestående af kulde og sne. Dette kan vi sagtens anbefale til jer. næste gang i skal på skiferie!

Hvad mener i derude? Er i også glade for en kop dejlig varm Senseo eller Nespresso?

 

 

Related posts: