Mandehørm på det højeste niveau

Mandehørm på det højeste niveau

Mandehørm på det højeste niveau

Her kommer et rigtig mandehørm indlæg – så er det sagt, og hvis du er kvinde og læser med nu, så er det formentlig en god ide, at kigge forbi woman lige her (hvor der er en super god guide i hvordan man Zzzzzz) . Og imens alle kvinderne er væk, så kan jeg komme til sagens kerne drenge, jeg har fundet et af de bedste scoretricks til dags dato. Tricket er nu blevet gennemprøvet i ca. 2 måneder, og lad mig bare sig, at jeg har større succesrate end Barney Stinson.

Hvad går det ud på…?

Når man går i byen, så er det vigtigt at have blikfang – noget som den kvindelig del finder lidt interessant, som de enten selv kommer hen og snakker med dig om, eller som du nemt kan indlede en samtale med dem omkring. Dette er ikke nyt, og brugt af mange – desværre er der dog ikke mange som kan finde ud af at gøre det heeelt rigtigt. At tage en skriggrøn t-shirt på er ikke løsningen eller andet i samme stil (påfugle-looket har aldrig virket).

Koom nu med svaret…!

Nej, sagen er den, at pigerne skal have noget som de finder interessant, men samtidig ikke selv ved noget om – som f.eks. noget teknologisk – men hvilken form for teknologi skal det så være? Her kommet scoretricket – hver gang du tager i byen, skal du være udstyret med en e cigaret (og helst med en e-juice som smager at tutti fruity – piger elsker tutti fruity). Når du hiver tingen frem, et sted hvor ingen andre kan hive tingen frem, så bliver du festens midtpunkt – og når du først lader pigerne sutte i den, så er den hjemme. Piger elsker at prøve e cigaretten, da det er noget nyt de ikke har prøvet før, og noget som de ikke gider at sætte sig ind i, men faktisk alligevel har interesse for. Husk altid at have 2 e cigaretter med i byen, så der er piger nok til hele holdet.

Lad dem suge hele natten og du giver morgenmad. Garanti.

Related posts: