Lommelærken med på ski

Det er godt at have noget at varme sig på ude på de kolde løjper. Udover det helt perfekte outfit med skibukser, en varm jakke, skiundertøj, hue, handsker og hvad der ellers høre til, kan det være rigtig godt med en lille en til at varme indefra.

Det gælder både de entusiastiske snowboardere men også de gæve skiløbere. Det er altid godt at have en lille lommelærke med til når man står på toppen af den sorte pist og gør sig klar til suset.

En lille mundfuld, rom, whiskey eller hvad man selv foretrækker er ikke at sige nej til.

Man skal selvfølgelig passe på med ski og alkohol og man skal nok heller ikke tømme hele flasken på en gang – så kan man både være til fare for sig selv og alle de andre skiglade mennesker på løjperne.

Men en enkelt en i ny og næ er ikke at kæmme sig af og det er både godt mod kulden og så giver det en god stemning blandt gutterne.

Så skal turen da også lige komme til afterski… Det er også noget vi elsker her på bloggen og efter en lang kold dag på pisterne er der intet som at komme ind i varmen og få en irish coffee eller en stor fadøl.

Afterski er en del af vores tur hver gang og det er ikke til at komme uden om. Det høre med til en rigtig herre tur. Det betyder dog ikke at vi ligger og snuer den hele næste dag – Nej så er vi klar til endnu en dag på løjperne med den lille lommelækre.

 

Related posts: