lagerhotel og meget mere

lagerhotel og meget mere

1336893_27541454[1]

Outsourcing af lagerstyringen

Efter min snak med Anders har jeg været motiveret til at finde ud af hvad det var som webshoplageret kunne tilbyde Anders, der var så attraktivt at han uden videre var villig til at opgive styringen af hans lager. Derfor kontaktede jeg webshoplageret, under dække af at jeg var webshopejer, der ønskede at overlade styringen af mit lager, men var lidt usikker på situationen.

God individuel service

Jeg fandt ud af at webshoplageret reelt ikke går ind og overtager styringen, de agere en form for partner på din hjemmeside, og man kan mærke at det står dem meget nært at levere den rigtige service
alt efter hvilket behov man som webshopejer har. Jeg kunne frit vælge hvilken service jeg ønskede at benytte mig af og jeg ville derefter have en fast rammeaftale om hvad de enkelte ydelser ville stå mig i. Derfra var det nemt at regne ud hvad lagerfunktionen ville koste mig og om det derved kunne betale sig. Webshoplageret leverede dag til dag, hvilket er imponerende. Samtidigt har de en god fragtaftale, der sikre webshopejere en billigere fragt end de ellers ville kunne opnå.

Min umiddelbare frygt var at man ved at benytte dem ville miste overblikket over hvordan det stod til med forretningen, men dette var ikke noget at være bekymret over. Man ville blive koplet på deres lagerstyring og derved ville man hele tiden kunne følge vareflowet osv fra sin webshop – virkeligt smart!

Er du blevet inspireret, som jeg, så tjek dem ud her

 

Related posts: