Jeg drømmer om vinter og skiferie

Jeg drømmer om vinter og skiferie

ischgl

Jeg ved godt, det er alt, alt for tidligt at begynde på, men jeg kan ikke lade være. Jeg drømmer mig væk til Alperne i Østrig, selvom jeg burde have nok i Tour de France og Wimbledon.

Det er ikke, fordi det danske sommervejr er ringe, at jeg ikke kan koncentrere mig om andet end skiferie. Det er bare fordi hele familien har besluttet at tage til med Danski til ischgl i år, og jeg glæder mig som et lille barn. Alle mine venner har været der, men jeg har aldrig selv været i Ischgl før – og efter at have hørt den ene ven efter den anden rose stedet til skyerne med et bredt smil på læben og begejstring i øjnene, er jeg blevet mere og mere nysgerrig efter selv at komme til området og prøve de pister af.

Jeg skal af sted med mine forældre, kæresten og min bror, og jeg glæder mig selvfølgelig først og fremmest til at se, hvem af min bror og mig, der kan komme hurtigst ned af de østrigske bjergsider. Konkurrencegenet skal vi nok få trænet og jeg er også sikker på, at der bliver plads til lidt offpist.

Jeg er allerede begyndt at forhøre vennerne, om de også skal derned i uge 7 – chanchen for det er immervæk til at få øje på. Jeg skal ikke kunne afvise, at jeg ender med at være det samme sted, som en god del af mine venner i år, for jeg ved, der er flere af dem, der bare sværger til ischgl. Det kunne sgu være sjovt, hvis de også havde valgt Danski som rejsearrangør, så vi også var på samme hotel og kunne tage en øl eller to til afterski.

Skål for en fantastisk skitur, når den tid kommer!

 

Related posts: