iPhone

Jeg har en meget gammel mobil telefon. Flere venner siger ofte, når de ser den, at jeg skal passe på, at ingen andre ser den, for så vil de dø af grin, og de fik næsten ret.

En dag jeg stod i kø ved kassen i et supermarked, ringede min telefon. Der stod to unge mennesker bagved mig i køen, og de begyndte virkelig at grine.

iPhone

Det kan ikke passe tænkte jeg, at det virkelig er min telefon, de griner af. Da jeg var færdig med en ganske kort samtale, holdt jeg telefonen meget synligt i
hånden, for eventuelt at kunne konstatere, om det var min telefon, der fik de unge mennesker til at grine og snakke om noget,  jeg ikke rigtig kunne høre.

I de få øjeblikke jeg holdt telefonen frem i hånden, så den var helt synlig, fik de to unge herrer så sandelig et grineflip. Nu var jeg næsten overbevist, og turde spørge dem, om det var min telefon, de grinede af. Undskyld, men det er så sjovt at se, at en så gammel telefon stadig er i brug, sagde de pænt, og viste mig deres fine telefoner, som jeg mener, de kaldte iphones.

Et par dage efter gennemgik jeg annoncer angående telefoner, jeg tænkte på, at jeg måske skulle anskaffe mig en ny. Men den gamle fungerede jo udmærket, og hvad hvis den nye gik i stykker. Det måtte undersøges, hvad der var sikkert at gøre.

iPhone

Efter at have gennemlæst en masse annoncer, kunne jeg se, at det ikke ville blive noget problem, der var stribevis af tilbud på reparation, de lød: iPhone reparation, reparation af iphone, hurtig reparation af iphone, iphone 4 reparation, reparation af iphone 4 og 4s, god reparation af Apple iPhone, og den sidste jeg læste lød: reparation af Apple iPhone.

Jeg kan vist roligt købe mig en iphone, går den i stykker, kan den repareres, endda hurtigt hvis der skulle ske noget med den. Min gamle mobil telefon gemmer jeg,
det er bare ren nostalgi.

Jeg er ved at gøre mig klar til at gå ud og købe telefon, og jeg glæder mig virkelig, til at vise min nye telefon frem til vennerne.

Related posts: