Hvilken jakke til skitur

Hvilken jakke til skitur

Så står den kommende skiperiode for døren, hvilket betyder at rigtig mange af bloggens medlemmer er begyndt ikke at kunne holde deres ben i ro, da de ved at den kommende periode byder på minimum 1 skitur. Faktisk er der flere af klubbens medlemmer som skal på helt op på 1,5 måneds skutur fordelt over de næste 3 måneder.

Derfor synes vi at det var på tiden at vi her på bloggen, ville kigge på hvilke nogle vinterjakke og regnjakke man skal have inden man påbegynder sin skitur. Ofte er det vinterjakker man på når man står på ski, men hvis man, som man her på bloggen, kan lide at stå på ski om aften når det regner, så kan det være en fordel også at benytte en regnjakke, da man så er over 100% sikker på at holde varmen. Dette er endnu vigtigere når man står på ski i regnvejr, fordi man ofte har langt hjem når man først er blevet våd, hvilket betyder at kroppen bliver kold, og du derved risikere at blive syg, men endnu værre, så risikere man også skader med kolde og våde muskler.

Så huske at kig på dit udstyr inden du påbegynder en skitur, da man nu har den bedste skitur når man har styr på sit udstyr.

Related posts: