Hvad gør man, når skisæsonen er ovre?

Uge 7 ligger bag os og for rigtigt mange danskere er der nu et helt års venten til næste skiferie. Selvom vi i Sct. Andreas som regel tager på skiferie mere end en gang om året.

Selvom det ikke altid foregår i uge 7, er der altid en fornemmelse af, at sæsonens absolutte højdepunkt ligger her, og hvad gør man så, når det hele er overstået? Man kan tage en smuttur til en gletscher og få sig en ny skioplevelse, men man kan også være lidt uortodoks og gøre noget helt andet – noget der slet ikke har noget med ski at gøre. Og det er præcis, hvad det her indlæg handler om – Sct. Andreas tager på kanalsejlads!

Det kan godt være, du umiddelbart tænker, at en kanalsejlads er så langt væk fra en ordentlig skiferie, som det kan komme, men der er faktisk rigeligt med muligheder for at stå på ski til vands. Det er ikke så sjovt pt med mindre man skal sejle rundt i en ophedet swimming pool, men vi har da heldigvis heller ikke bestilt turen til i morgen.

Det viser sig nemlig, at det der med bådudlejning er noget folk er ude i rigtig god tid med, så for at få en båd, der er stor nok til dem, der har meldt sig klar, kommer vi til at vente til foråret, men det er nok også meget godt efter at økonomien har stået på mål for en skiferie med hele familien. Der bliver plads til at komme på vandski, ud at trecke (bjergene kan vi ikke undvære), og selvfølgelig bliver det fedt at opleve Frankrig fra en anden side!

browse-2

 

Related posts: