Grej & Udstyr - Fokus på beklædning

Grej & Udstyr – Fokus på beklædning

I dette indlæg vil vi skrive om hvad beklædning til skiferien – altså hvad vi håber du har skrevet på din ønskeseddel til jul i år-indlægget kommer lidt sent, det beklager vi selvfølgelig men den gode idé skulle først lige komme til os! Det er den så kommet nu, så derfor er det hurtigt til tasterne!

Hvad angår skitøj generelt så når man et kritisk punkt hvor kvalitet og pris ikke længere hænger sammen – det kan gå begge veje både op og ned. Der er ikke nogen gylden regel her at komme med, men vælg som regel et produkt fra mellemprisklassen så er du nogenlunde sikker.

Et tip som kan være en fordel er også at gå efter mærker som set på designet har et meget all around look, – Dette tip er nu nok især henvendt til kvinder, men er ikke desto mindre et rigtig fornuftigt “spare tip”, slet og ret også af den grund at ens skijakke tit og ofte er bedre end ens vinterjakke hvis den er købt  en modebutik. Et mærke som har stor alsidighed og henvender sig til mange forskellige, er det Svenske mærke Fjällräven. Deres jakker ses i bybilledet og er ikke uden grund populære – man kan nemlig holde varmen i dem!

Hvad angår skibukser, så anbefaler vi at man køber sig er par med seler, og slid forstærkninger ved knæ og bagdel. Selerne er måske en anelse bøvlet når man skal på toilettet, men det vænner man sig hurtigt til.  Omvendt kan det være svært at få varmen igen når en hel masse sne er kuret ned i bukserne – derfor er det rart at have bukser med seler. Er man nybegynder, og første gangskøber af skibukser så er det en fordel allerede fra start af at gøre sig selv den tjeneste at købe bukser med forstærkninger- hvorfor? fordi dine bukser’s levetid forlænges betragteligt! Som nybegynder vil man også have en tendens til at falde en del, ligesom når man er blevet rigtig god – alt efter temperament selvfølgelig, også begynder at lege mere med skiløbet – og derved igen begynder at vælte :) Så at vælte lidt er bestemt ikke nogen dårlig ting! Det peger kun i retning af at man tør presse sig selv, og er i gang med udvikling!

Nu til beklædning for poterne – nemlig handsker! For at holde varmen allerbedst så anbefaler vi et par handsker med wind breaker i eller gore tex – spørg der hvor du handler, men det du er ude efter er varmt inderfor samt en handske der skyer vinden, eller er vindtæt. Prøv dig frem, men husk hvor ofte man ikke har frosset fordi det har blæst? Chill faktoren er ikke sådan at kimse af!

God dag og god jul derude!

 

 

Related posts: