Gode råd til vandreturen i sommervarmen

Gode råd til vandreturen i sommervarmen

Gode råd til vandreturen i sommervarmen

Nu er sommeren så småt begyndt at gøre sit indtog i Danmark, og det betyder også at sommerferien snart er over os. Derfor vil sommeren, for den aktiv, formentlig bestå af en masse sport samt andre aktiviteter. Og en af de aktiviteter som vi her på bloggen er meget glade for om sommeren er vandring. Vi har efterhånden været på vandreture i rigtig mange lande, og dette har givet os nogle god råd som vi vil dele ud af.

De gode råd

  1. Du skal altid have rigeligt med vand med – her anbefaler vi som minimum 1 liter pr person (og opefter, alt efter turens længde).
  2. Det rigtige fodtøj, også selvom vandreturen ikke er den længste, mad ved aldrig om man får brug for at tage en omvej.
  3. Indtag tilstrækkelig kost inden turen, f.eks. en masse kulhydrater. Herudover kan det på varme destinationer være en fordel at spise suppe inden, for at vende sig krop til varmen. Her kan man benytte en karrysuppe med kylling.
  4. En rygsæk af ordentlig kvalitet. Den skal havde de godkendt stropper, så du ikke risiker skader på ryggen.
  5. Et godt kort over området, og her er turist kort ikke nok. Anskaf dig altid et professionelt kort inden turen.
  6. Alt sikkerhedsudstyr som plaster, klorhexidin og eventuelt et stykke gaze.

Så nu er der ingen undskyldning for at have en rigtig god vandretur i sommerferien. Jeg synes også lige i skal kigge forbi vores indlæg omkring hvad der skal afholdes i sommerferien her.

Related posts: