Gaskomfur og hygge

Så er det igen ved at være tid til at finde på aftenens menu og jeg har tusindvis af ideer, så det er sådan set ikke manglende kreativitet der er problemet. Problemet er at vælge HVAD der skal kokkereres, for når det kommer til mad, så er jeg virkelig ubeslutsom. Et hurtigt kig i køleskabet fører til den konklusion, at jeg uanset hvad jeg vælger ikke kan komme uden om, at jeg er nødt til at skulle ud og handle og når jeg skal bruge tid på det, er der ikke lige så lang tid til at kræse om maden.

1½ time senere:

Det der med at begrænse sine madplaner pga. mindre tid må jeg vist indrømme ikke lige er mig. De havde simpelthen så mange lækre friske grøntsager i føtex, så jeg er blevet enig med mig selv om at lave vegarfrikadeller, salat og pandekager med kødfyld, så bliver kæresten også glad.
Gaskomfur og hygge Når jeg tænker over det, så behøver det jo ikke at tage en hel aften at kreere dette, for efter vi er gået over til gas i stedet for et almindeligt elkomfur, ja så går det hele altså bare lidt hurtigere. Førhen tog det en krig af få stegt deller fordi panden først lige skulle bliver varm, og når den så endelig var varm blev en stor del af de deller, der først kom på panden sorte fordi panden var for varm. Vildt besværligt! Men nu hvor vi er gået over til gas bliver panden lynhurtigt varm og man kan lige så hurtigt skrue ned igen, det er virkelig en fornøjelse at arbejde med. Deller på den ene pande og pandekager på den anden, det kan snildt klares!

1½ time senere igen:

Nu dufter der i hele lejligheden og jeg sidder egentlig bare og venter på de kødfyldte pandekager kan komme ud af ovnen. Min kæreste har allerede dækket bord og sidder nu pænt i sofaen med en bærbar i skødet og venter på han kan gå til bords. Lige siden vi har fået bredbånd har han brugt ret meget tid med computeren, men når bare han også hjælper med borddækning og opvask, kan man jo ikke brokke sig over det.
NU: lækker middag og hygge!

Related posts: