Få en lang skiferie i år

Rekord mange danskere vælger at tage på skiferie i julen, mange flere end vi tidligere har set i Danmark. Det mener vi skyldes at

Hvis man kigger på tallene fra de forskellige ski destinationer, så har der været en støt fremgang i antallet af danske ski gæster gennem de seneste år, med enkelte udsving, men dog kan der tydes en trend.

Derudover så ser man ofte at folk vælger og fravælger ift. hvordan helligdagene falder (altså om det giver ekstra eller færre feriedage). Iår der ser man at helligdagene lander på hverdage, hvilket betyder at weekenden, også kan benyttes som ferie, så folk som har lyst til at stå på ski, både kan få en længere ferie, eller ferie af samme længde, men med et par dage i Danmark til at slappe af også.

Derfor skal bloggens læsere vide at dette års juleferie er perfekt til at tage på skitur, da juleaften falder på en mandag, så behøver man kun at tage 2 fridage, for faktisk at kunne have 11 sammenhængende fridage, hvor man kan tage på skiferie. Dette betyder at en uge på ski, sagtens kan passes ind. Når disse helligdage så også er gunstig for lønmodtagerne, så er der endda endnu mere grund til at tage en tur på ski.

Related posts: