Er de her tips til chai latte snyd?

Normalt laver jeg alt fra bunden og jeg er virkelig tilhænger af, at man anvender gode råvarer og ikke blot de billige fra supermarkedet. Jeg har dog et par tips til hvordan man hurtigt kan brygge en lækker kop chai latte, som tilmed ikke koster det store…

er-de-her-tips-til-chai-latte-snyd

Et helt klassisk tip, som de fleste formentlig kender til er det færdiglavede produkt. Der findes simpelthen færdiglavet chai latte, som man blot tilsætter vand eller mælk og vupti – så har man en færdigbrygget kop chai latte. Du kan bl.a. finde det hos www.david-rio.dk, som nok er den mest populære variant af dem du kan finde på markedet. Husker jeg ikke helt forkert – så er det netop David Rio Chai, som er den originale.

 

Mine tips til chai latte

 

  • Et godt tip, som jeg også anvender i andre sammenhænge er muligheden for, at købe stort ind. Metro er godt nok lige lukket, men der findes fortsat en del en gros supermarkeder derude. En anden mulighed er selvfølgelig blot Bilka.
  • Chai latte kan også serveres til dessert! Pisk lidt flødeskum, som du klatter på toppen og drys eventuelt med lidt kanel eller muskatnød. Det giver en anderledes dessert, som formentlig er sundere end både is, chokolade, kage etc., som man ellers kunne finde på at servere.
  • Læser man en chai latte opskrift i gennem vil man formentlig hurtigt overveje, at skifte de fede råvarer ud – med nogen der er mere fedtfattige. Mælk og fløde vil være top of mind hos de fleste. Et godt tip vil dog være, at lade sødmælken forblive i opskriften. Det giver en mere fyldig smag, som matcher krydderierne på bedste vis.

 

Ovenstående er mine tips og tricks til chai latte. Giv dem videre eller bevar dem et hemmeligt sted ;-))

 

Related posts: