Den perfekte julegave til ham og til hende

Til alle os skiglade mænd er der kun en slags julegaver, der dur – dem der har noget at gøre med ski og skiferie! Så det er nemt at ramme plet, når man er frue til en skientusiast – det er bare med at lytte lidt, så ved du, hvad han går og sukker efter. Men hvad så med den perfekte gave til den skiglade mands kone eller kæreste? Det tror jeg, vi er mange fra Sct. Andreas, der ikke lige har svaret på.

Nu har jeg fået et (synes jeg selv) super godt tip til den perfekte julegave til hende – og den slags skal man jo ikke holde for tæt til kroppen, når man ved, der er andre lidelsesfæller derude, der ikke aner, hvad de skal købe.

Så her kommer det – tippet til manden, der bare skal have juleshopping overstået, men som også gerne vil have en glad kone eller kæreste efter juleaften. Køb silkesengetøj til dynerne – det skulle være et absolut hit, og det er tilpas dyrt til, at du ikke virker nærrig, samtidigt med at det har det der luksuspræg, som kvinder elsker, når de får gaver fra deres mand.

Jep. Den er en sikker vinder – og du kan købe det online, så du slet ikke behøver at skulle ud i julestressen og handle. Du kan altid takke mig en anden gang 😉

Related posts: