Danskernes nye skivaner afsløret!

Vi danskere elsker at stå på ski. Desværre er vort yndige land ikke blevet velsignet med ret mange bjerge, så vi er i sagens natur nødt til at rejse til udlandet, hvis vi for alvor vil have stillet trangen. Østrig er den mest populære destination. Således har 94.200 danskere i vintersæsonen 2012/2013 søgt efter ‘Skiferie Østrig’ på Google.dk, mens vores nabolande Sverige og Norge indtager de to næste pladser på listen med henholdsvis 77.600 og 57.900 søgninger.

Ligeledes tyder det på, at busturen til rejsemålet er i kraftig nedgang, mens fly bliver stadig mere populært, mens også et stigende antal danskere vælger at smække skiboksen på taget af egen bil og sætte kursen sydover. Danskerne er blevet mere individualistiske  også når det gælder skiferie. De er på udkig efter oplevelser, som passer præcis til deres behov, og de betaler også gerne for dem. Det er faktisk sådan, at mange danskere prioriterer skiferien over sommerferien, og er villige til at bruge flere penge på den, og det er de, fordi skiferien er gået hen og blevet et statussymbol.

Dette er alt sammen rigtig spændende at se på. Hvordan vi har ændret vores syn på skiferien igennem årerne, at mange danskere faktisk skifter sommerferien ud med en skiferie, er jo rigtig spænende at se på. Vi kan ihvertfald ikke komme udenom at skiferie er blevet rigtig populært, hvilket vi her på siden er glade for, da vi mener ski er noget af det fedeste i verden! :)

 

Related posts: