Craft undertøj

I den bidende kulde, med de sibiriske vinde i vente, er jeg som så mange, nødsaget til at tage ekstra tøj på. Derfor er jeg glad for at have fundet craft vinterundertøj.

Min hund skal jo luftes et par gange om dagen, om det er minus eller plus grader. En stor dejlig golden retriever, som er energisk og altid klar til at komme ud. Hun elsker at rulle sig i sneen, og skønt det er herligt at se på, er jeg mere til at stå på mine ben. Endnu engang står ski sæsonnen for døren. Hvis det var mig der skulle afsted, ville jeg klart overveje at købe craft skiundertøj.

Men jeg holder mig foreløbig til gåture i naturen. Den er skøn på denne årstid, på trods af kulden. Det gælder blot om at klæde sig på, så kan det sagtens lade sig gøre at få dejlige naturoplevelser om det så er en gåtur, man skal cykle, man tager børnene eller kæresten en tur på kælkebakken, eller der kommer så meget sne at man kan finde skiene frem og bruge dem her. Eller naturligvis, hvis man skal en tur på skiferie.

Crafts undertøjsserie kan vaskes ved 95 grader. Det er rart at vide, at det der skal sidde tættest på kroppen er helt rent og pænt. Er man afsted på skiferie er jeg sikker på, at jeg kunne finde på at håndvaske undertøjet og hænge det til tørre. Et par dage på den måde kan man sagtens klare, uden at være nervøs for om det er rent. Det er jo nok mest sved man lige vil have ud af tøjet. Det tørre hurtigt og er klart til brug næste morgen.

Vælger man craft får man undertøj der er produceret på en øko-certificeret måde. Tøj der er gennemtænkt også når det kommer til menneskelige ressourser og natur ressourcer. Det er et godt stabilt produkt, der har været på markedet siden 1977.

Craft undertøj

Det er fremstillet på en måde, så man opnår optimal komfort. Det er svedtransporterende så kroppen føles tør. Desuden regulere det kroppens temperatur, så man ikke føler sig for varm.

 

 

Related posts: