Bedste ski til offpist

Bedste ski til offpist

Jeg faldt over en test af ski, der er et par år gammel, på søndagsavisens hjemmeside. Du kan se den her: http://ferieliv.dk/2009/44/test-de-bedste-ski-lige-nu.aspx

Selvom den er et par år gammel, er det stadig en rigtig fin guide. Jeg hæftede mig især ved, at de fremhæver K2 Obsethed som de allerbedste ski til offpist. Efter min mening er de stadig blandt de allerbedste.

Skiene er udstyret med en såkaldt Powder Rocker foran, der hjælper dig til at flyde stabilt i dyb sne. Bagpå har de All-Terrain Rockers, som giver skiene en god bredde og ekstra flade at lande på. Det er med til at gøre offpistskituren kontrolleret, behagelig og mere sikker.

Skal du ud i virkelig dyb puddersne, vil Hellbent-udgaven nok være bedre. Den er bredere end Obsethed, og har også Powder Rocker. Den ekstra bredde gør, at du kan lande fint selv på meget dyb puddersne. Vægten bliver fordelt over et større areal, hvilket gør at du ikke ender i bunden af en snedrive.

Jeg må understrege, at begge typer ski, er ski til offpist. Du KAN godt bruge dem på løjperne også, men du vil kunne finde langt bedre alternativer, hvis du skal på løjper. Du kan også finde gode alternativer, der fungerer fint til begge dele, men de vil selvsagt ikke være lige så gode til hverken offpist eller løjper, som de mere specialiserede ski.

Related posts: